Suplementació per a  la pell i mucoses

En el cas de que no aconseguim tenir una alimentació adequada o que veiem que no incloem els nutrients necessaris, podem accedir a la suplementació per regenerar tant la pell com les mucoses.
Amb la complementació de certs àcids grassos internament (Omega- 3, Omega-7).

El fruit de l’arç groc és també una font important d’Omega-7, de les seves baies se n’obté un oli que s’utilitza en l’elaboració de complements nutricionals i probiòtics.

Suplementació amb col·lagen i vitamina C.

Una de les formes de vitamina A, el retinol, és un antioxidant que incrementa la vida útil del col·lagen, bloqueja els enzims que el destrueixen, i contribueix al manteniment de les membranes de les mucoses.

La lisina, uns dels tres aminoàcids que formen el col·lagen, promou el creixement i manteniment dels teixits connectius i de la pell.
En combinació amb la prolina i la vitamina C contribueixen a formar el col·lagen.

Teràpies com l’ozonoteràpia, el mètode Indiva ajuden en la regeneració i conservació del col·lagen mantenint una pell i mucoses en bon estat.

Et convido a fer un comentari sobre la suplementació per a la pell i mucoses. Si necessites resoldre algun dubte o vols exposar la teva opinió fes-ho aquí, t’escolto.